Autosalon trekt bijna 12.000 bezoekers

  • Woensdag 3 december 2014

3 november 2014

ROSMALEN- Bijna 12.000 bezoekers mocht de organisatie van Autosalon Noord Brabant dit weekend verwelkomen tijdens Autosalon Noord Brabant in het Autotron in Rosmalen. "Ongelooflijk", reageert Jan Willem van den Akker van Media Presentaties, "we hadden de eerste editie gehoopt op tienduizend bezoekers, maar daar zijn we fors overheen gegaan."

 

Alle dealers van Autostad Den Bosch sloegen samen met Powered By Tes dit weekend de handen ineen en zetten in het Autotron een gevarieerd familie-evenement op touw, met de nieuwste generatie auto's in de hoofdrol. Het publiek kon de modellen niet alleen bekijken, maar ze ook testen en kopen. Het nieuwe evenement ging donderdagavond van start met een succesvolle businessavond. Van den Akker: "Ruim 900 ondernemers mochten we verwelkomen. Ik moet zeggen dat de toon hiermee direct was gezet. Dit overtrof onze stoutste dromen. En dit zette door op vrijdag, zaterdag en zondag. In het totaal mochten we de eerste twee dagen maar liefst 4600 gasten ontvangen, dat is gezien de 'zomerse temperaturen' natuurlijk geweldig." 

 

Primeurs
De eerste editie van Autosalon Noord Brabant kende vijf landelijke primeurs. "Hierdoor is het karakter van het evenement veranderd van een regionaal karakter naar een landelijk karakter. En dat was ook te merken aan de bezoekers. Ze kwamen van heinde en verre. Van Oldenzaal tot Belgie. Ja, we zijn als organisatie supertrots op het resultaat", glundert Van den Akker. Dus het evenement krijgt zeker een vervolg? "De kans is groot, maar we laten het stof eerst neerdwarrelen en gaan de eerste editie eerst goed evalueren. Maar gezien de reacties van de dealers en de bezoekers, acht ik de kans op een tweede editie groot.", besluit Van den Akker.

Bron: kliknieuws.nlSocial Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties

Contact opnemen

Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties
Onderdeel van: Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl