Missie X-Mas Benefietconcert uitverkocht !

  • Zondag 14 december 2014

4-12-2014

DEN BOSCH - Een beperkt aantal kaarten aan de kassa op zondag 7 december, is nog de enige mogelijkheid op het Missie X-Mas Benefietconcert bij te wonen. Online zijn de kaarten uitverkocht aldus de organisatie. Kassa bij De Muzerije is op 7 december geopend vanaf 14.00 uur.

"Hoe mooi is dat, online zijn alle kaarten weg, hoewel er waren ook een aantal bedrijven die een behoorlijk aantal kaarten hebben gekocht. Op die manier wilde men hun steentje bijdrage aan Missie X-Mas" zegt Angelique de Rouw van VEADS de stichting achter Missie X-Mas. "De laatste vijftig kaarten die online beschikbaar waren werden bijvoorbeeld spontaan opgekocht door de ondernemers van de Korte Putstraat" glundert De Rouw.

 


Tijdens het benefietconcert in De Muzerije tussen 15:00 en 18:00 uur zullen diverse lokale artiesten een muzikale invulling geven aan deze bijzondere middag. Op het programma staan o.a. de Missie X-Mas band (met: Jan-Willem van den Akker, Paul Damen, Paul van de Ven, Ferd Berger en Wim Cooijmans), Jeugdkoor de Fermaatjes, Vocal Group Sixties Sudden Impact, Laura van den Elzen, Jony van Beers, Rianne Popelier, Linda Pelders, Frank de Bie, Nicole de Koning en Bieke Wijnhoven.

 

Tevens zal de CD single 'Missie X-Mas' , geschreven door de Missie X-Mas bandleden Jan-Willem van den Akker en Paul Damen, gepresenteerd gaan worden. Het Missie X-mas Benefietconcert is inmiddels uitverkocht! Mocht u er toch graag bij willen zijn, op zondag 7 december is er nog een beperkt aantal kaarten te koop aan de deur bij De Muzerije.Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties

Contact opnemen

Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties
Onderdeel van: Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl