NVJ wil meer grip op flexibele schil bij Publieke Omroep

  • Donderdag 6 april 2017

Komende maand beginnen de onderhandelingen over een nieuwe cao Publieke Omroep. Een belangrijk onderwerp is de omvang van de flexibele schil op redacties en de daarvoor geldende arbeidsvoorwaarden. De NVJ wil meer grip krijgen op deze flexibele schil, de verhouding mensen in vaste en tijdelijke dienst, zzp’ers en payrollers. Ze streeft hierbij naar billijke salarissen en tarieven voor iedere werkende.

De NVJ heeft afgelopen week haar leden werkzaam bij de Publieke Omroep de voorstellenbrief gestuurd met daarin de inzet bij de onderhandelingen. Ter voorbereiding heeft de NVJ een aantal regionale en landelijke redacties bezocht. Na een enquête gehouden bij de regionale omroepen, volgt binnenkort nog een specifieke enquête over payroll bij de landelijke omroepen. Al deze informatie en onderwerpen vormen de basis voor de voorstellen en zijn relevant voor de komende onderhandelingen.

Traditiegetrouw werken NVJ, FNV en CNV goed samen aan de onderhandelingstafel bij de cao Publieke Omroep en wordt gestreefd naar één voorstellenpakket. Leden kunnen tot uiterlijk 12 april reageren op het voorstellenpakket.Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties

Contact opnemen

Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties
Onderdeel van: Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl