Optreden Van den Akker op 18 juni in Gemert

  • Vrijdag 9 juni 2017
BOEKEL - Zondag 18 Juni 2017 in Gemert in het Boerenbondsmuseum.
Met toppers uit de regio en landelijke bekende artiesten in het geweldige ambiance van het Boerenbondsmuseum.
Regionale, nationale en internationale artiesten zullen op het podium staan. Lokale artiesten zoals Maickel Korver, Tim Manders, Ben Spierings en Tim Gruijters zullen op het pittoreske binnenplein van het Boerenbondmuseum gaan optreden. Uit de regio komen Carlos Donkers, Simone Slegers en Henry van Wijmeren, finalist van Popstars, naar Gemert. 
Uit België komt tribute-act John Clearwater. Natuurlijk zal ook de Elvis-tribute van Nederland, Mark Elbers uit Nuenen, niet gemist gaan worden.
Ook Jan Willem van den Akker zal weer de zestiger jaren laten herleven met muziek uit die tijd en zal tevens enkele hits van Doe Maar zingen. Als internationale artiest komt Dennie Christian naar het Boerenbondsmuseum om het volksfeest nog meer gezelligheid te geven. Christian heeft natuurlijk vele hits en is momenteel te zien in het TV programma De Best Zangers van Nederland.
Natuurlijk zullen ook Laura van den Elzen en Mark Hoffmann optreden. Zij zijn beide natuurlijk doorgebroken in het grote Duitse RTL programma DSDS. Inmiddels is Laura een veel gevraagde internationale zangeres. 
Jan-Willem tijdens festival in Gemert 2016
Bron: Dichtbij.nl


Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties

Contact opnemen

Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties
Onderdeel van: Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl