Segway Nederland gaat samenwerken met Media Presentaties

  • Woensdag 24 juni 2015

24-6-2015

DEN BOSCH - Twee in 's-Herogenbosch gevestigde bedrijven gaan samenwerken. Segway Nederland en Media Presentaties hebben elkaar gevonden.

Het hoofdkantoor van Segway Nederland is in 's-Hertogenbosch gevestigd.
De Segway PT is in korte tijd razend populair geworden in Nederland.

Het rijden op een Segway PT is een unieke en zeer bijzondere ervaring, waardoor vervoer niet langer een noodzakelijk kwaad is maar ook een leuke bezigheid.
Segway is continu bezig om de mobiliteit van mensen zo makkelijk, efficiënt, intelligent en simpel mogelijk te maken.

Overview -segway -home

Om dit nog beter te visualiseren heeft directeur Piet Kruijt, Media Presentaties ingehuurd. "We willen een soort video journaal/ vlog maken om op een andere manier de Segway producten te presenteren. Dan kom je, na het zien van diverse filmpjes op YouTube, al snel bij Media Presentaties uit". Met name het enthousiasme waarmee Jan-Willem van den Akker van Media Presentaties, de presentatie voor zijn rekening neemt sprak ons erg aan" aldus Kruijt.

 "Het is voor ons natuurlijk een geweldige eer om met Segway te kunnen samenwerken. Samen met Anne-Fleur Kruijt, die Media en Entertainment Management heeft gestudeerd, gaan we op korte termijn de eerste opnames plannen. Zij zal ook een gedeelte van de presentatie voor haar rekening nemen" vulde Van den Akker aan. Ook voor Segway Booking.com zal Media Presentaties een rol gaan spelen. Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties

Contact opnemen

Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties
Onderdeel van: Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl