Tickets voor Western Experience met Laura van den Elzen

  • Maandag 23 januari 2017

De 22e editie van de Western Experience in de Brabanthallen in Den Bosch vindt in het weekeinde van 28/29 januari plaats. De Western Experience is het grootste en gezelligste allround Country & Western festival van Europa en staat bol van muziek, dans en paardenspektakel.

 

Nieuw bij deze 22e editie is dat het thema “Country meets Rockabilly” aan bod komt met onder meer de Duitse band Walkin Shoes & The Boot Scootin, DJ Andy en de Nederlandse band Golly Gosh Darn. Voor de liefhebbers van het traditionele linedansen zijn er vier dansvloeren, er worden diverse workshops gegeven en er is aandacht voor modern linedansen.    

 

De jonge Nederlandse country zangeres Laura van den Elzen maakt zaterdagvond om 19:00 uur haar opwachting samen met de Deense band Jambalaya. Alleen daarvoor al is een bezoekje aan de Western Experience de moeite meer dan waard! Daarom hebben fans van Laura van den Elzen de kans om voor slechts €10 de Western Experience zaterdagavond te bezoeken! (ticket geldig vanaf 17:00 uur)

 

Zoals elk jaar zullen in de paardenhal weer sprankelende live paardenshows worden getoond en zal er worden gestreden om de Jackpot in verschillende vormen van Western riding. Met de inschrijving van topruiters uit België, Duitsland en uiteraard Nederland is spektakel gegarandeerd.

 

Bezoekers van de Western Experience kunnen tevens genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere Country & Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

 

Openingstijden:

  • Zaterdag 28 januari 2017: 10:00 – 21:00 uur
  • Zondag 29 januari 2017: 10:00 – 18:00 uur

 

Voor actuele informatie over het programma, de line-up van artiesten en het bestellen van gunstig geprijsde toegangskaarten in de voorverkoop kijk op www.westernexperience.com.

 

Korting voor fans van Laura van den Elzen

Voor fans van Laura van den Elzen biedt de organisatie van de Western Experience nu een speciale toegangskaart aan voor zaterdagavond vanaf 17:00 uur; deze kost slechts € 10 en is uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa’s van de Brabanthallen!Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties

Contact opnemen

Social Media Marketing Den Bosch | Media Presentaties
Onderdeel van: Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl